Consultantii in afaceri sunt respectati si prezenti in fiecare industrie din toate colturile lumii. Consultantii sunt admirati atât pentru expertiza lor cat si pentru independenta lor. Un consultant in afaceri (de asemenea cunoscut ca un consultant de management), poate dispune de specializari in diferite domenii, cum ar fi:
- e-business consulting
- in domeniul resurselor umane (HR consultanta)
- operatiunilor de consultanta
- dezvoltare organizationala
- dezvoltara micilor afaceri
- planificare strategica
- Tehnologie si IT (consultanta IT)
- orice alte organizatii domenii care necesita consiliere profesionala

Pentru dezvoltara unei afaceri
este intodeauna nevoie de un studiu de piata bine documentat si realist, realizat in mod profesional. Consultanta in afaceri inseamna pe langa acest lucru, recomandarea unui plan de afaceri, ajutor in alegerea unui brand si gasirea unor potentiali investitori.
Consilierii financiari pot ajuta clientii lor sa investeasca atat pentru o perioada indelungata dar si pe termen scurt. Este de datoria consilierului in afaceri de a stabili obiectivele clientilor si toleranta la risc si apoi sa recomande investitii adecvate. In general, pentru investitiile pe termen lung, consilierul recomanda investitii mai volatile cu riscuri potentiale mai mari si recompense. Astfel de investitii includ investitiile directe in stocuri sau prin intermediul produselor de investitii colective, cum ar fi fondurile mutuale si de trusturi unitare de investitii.

Pentru a da dovada de etica, consilierii in afaceri trebuie sa inteleaga situatia financiara a unui client, precum si nevoia lor pentru stabilitatea financiara. Administrarea veniturilor poate fi complicata si orice consilier are responsabilitatea,  din punct de vedere etic, de a asigura clientul ca riscul acestuia este redus la minimum, si din punct de vedere monetar, ca veniturile sunt maximizate in cadrul limitelor de risc stabilite. Consilierul in afaceri poate ajuta la demersurile privind accesul la proiecte de finantare si alegerea celor mai bune solutii pentru afacerea clientului.

Pentru mai multe detalii
http://www.estimatori.ro/consultanta-afaceri/

Date de contact

E-mail:

Toate serviciile